Ingrid den Grænseløse

‘Ingrid den Grænseløse’er et humoristisk fantasy univers om den unge teenager Ingrid, hvis mor Selma er leder af Klanen, en familie som i årtusinder har siddet på magten i Foreverness. Ingrid er udset til at afløse sin mor og være den næste, der bestiger tronen. Det har Ingrid absolut ikke har lyst til. Hun ønsker ikke at være en del af sin families uendelige krige og fejder, der kun fører til mere konflikt og ødelæggelse. 

Da et ultimativt slag mod den ekstremt ubehagelige hidsigprop Angry Creep og hans hensynsløse og svedstinkende hær, skal stå og verdens fremtid afgøres, flygter Ingrid fra ansvaret. Hun skjuler sig hos sine tre venner – dragen Joe, enhjørningen Niels og den lille franske spirrevip Pierre. De tre lever et helt andet og dybt useriøst liv i en skodlejlighed, hvor de hænger ud, ser tv, stener, spilder tiden, bestiller take-away og generelt lever et uproduktivt, men underholdende slackerliv. 

Alt ændres da Ingrid i et fremtidssyn konfronteres med et makabert scenarie. Hun ser sin mor blive nedkæmpet på slagmarken, og indser, at hun må træde i karakter og forhindre at det bliver til virkelighed. Sammen med de tre venner begiver hun sig nu på en rejse tværs over Foreverness for at ændre skæbnen. 

Til sidst står og falder alt med Ingrid. Hun opdager, at hun rummer evner, hun ikke anede, at hun var i besiddelse af og alene besejrer hun Angry Creep i en sindsoprivende duel. Det skaber fred – for en stund. 

Undervejs har Ingrid opdaget noget om sig selv. Hun har fået at vide, at hendes mor ikke er hendes biologiske mor. Ingrid har ingen mor, hun er ikke blevet født. Hun er et særligt kosmisk væsen, der opstået ud af et frø plantet i særlig jord – et væsen, som rummer uanede muligheder. Ingrid er unik. Og har et enormt potentiale. Hun er Ingrid den Grænseløse og hendes historie er først lige begyndt. 

Instruktør: Pernille Bønløkke Toustrup, Stine Marie Buhl & Mikael Wulff

Manuskript: Pernille Bønløkke Toustrup &  Mikael Wulff

Format
Animation, Feature Film
Genre
Fantasy, Comedy
Length
90 minutes
Produced by
New Creations
Status
In development